De corona virus epidemie slaat toe in alle delen van de wereld. Vermijd alle schadelijke gevolgen van deze epidemie met Papaya Immune Prolong .

 

Het maagdarm stelsel is het orgaan dat 80% van ons verdedigingssysteem bevat. De enzymen, dus ook papaja, worden intact opgenomen door het darmslijmvlies.
Eiwitten kunnen blijven steken in de darmvilli ( kleine “darmspelonken”) waar ze kunnen rotten en aan de basis kunnen liggen van talrijke gevaarlijke ziektes.
Omdat papaïne een zeer sterk werkend eiwit oplossend enzym is, zal het die rottende eiwitten ( gemakkelijker nog dan de andere enzymen het doen ), oplossen en zo de haard van de vele mogelijke ziekten neutraliseren.

Trouwens, bij elk levensproces zijn er enzymen betrokken. Goede enzymatische reacties en de aanwezigheid van dergelijke enzymen zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en zelf voor het leven.
Papaïne, als actief enzym zal dus een sterk steentje bijdragen in het behouden van een goede en evenwichtige gezondheid.

De consumptie van papaja als voedingssupplement kan zeer gunstig zijn voor het organisme ter voorkoming van allerlei gevaarlijke aandoeningen. 
Recente studies verwezenlijkt aan de southern cross university ( Australië) bewijzen dat de Imuune prolong op een significante wijze de menselijke weerstand vermeerdert tegen de virusinfecties ( dus ook tegen het corona virus ), tegen de gewone griep en tegen de bij besmettingen na griep. 

 

 

 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.