weight-loss-2036966_1920

overgewicht en een instabiele suikerspiegel ontstaan vaak door te veel en te vaak te eten.

 

Dat we aan een sneltempo dikker komen is een gekend probleem. Elk jaar wordt dit herhaald in nieuwe berichten ” de bevolking komt te dik” dit resulteert in een slechtere kwaliteit van leven.
Circa 40% van de mannen en 30 % van de vrouwen tussen de 20 en 70 jaar kampen met overgewicht ( BMI =>25 ). Niet enkel de volwassenen kampen met overgewicht, uit onderzoek blijkt dat meer en meer kinderen kampen met overgewicht.
Eén op acht schoolkinderen kampen met overgewicht, als deze trend zich doorzet dan heeft tegen 2024 24% van de bevolking overgewicht.

De enigste oplossing is een drastische verandering aan onze eetgewoontes, maar dit is niet eenvoudig in de maatschappij die we leven.
Overal waar we kijken komen we in aanraking met energierijk voedsel: frisdranken, brood, pasta’s,…etc. Ons lichaam is gewend geraakt aan dit soort voedsel waardoor ons lichaam steeds vraagt achter voedsel. Hierbij kan Dymfood helpen.

 

Basisprincipes van Dymfood

Arts en voedingswetenschapper Dr. Francis Bonne heeft nieuwe inzichten toegepast in het voedingssupplement Dymfood.
Dymfood reguliert de honger op twee verschillende manier.

  • Het vermindert het hongergevoel door de blokkering van ghreline en zorgt voor.
  • Een sneller verzadigingsgevoel door CCK (cholecystokinine) en GLP1 (glucagon-like peptide 1), dit effect treedt na ongeveer 30 tot 60 minuten op.

 

Hoe doet Dymfood het 

De natuur helpt ons bij het opzetten van de formule die nodig is om Dymfood te produceren. Het hoofdbestanddeel namelijk pinoleenzuur die gewonnen wordt uit pijnboomppitten.
Door regelmatige inname van de Dymfood capsules worden verzadigingsbronnen beïnvloed, waardoor de trek op een natuurlijk manier vermindert. Dit resulteert in het minder en minder beginnen eten waardoor er gewichtsverlies als een positief gevolg komt.

 

pine-2693466_1920